Spremljajte svoje poslovanje

Franšiza vam daje
priložnost, da poslovanje spremljate že od otvoritve. Dodelan sistem poročanja omogoča, da ste z restavracijo
povezani 24 ur dnevno.

Začetni vložek

Če želite imeti
podjetje, morate vanj tudi nekaj vložiti. Naša podpora in izkušnje vam
bodo pomagale zmanjšati tveganje pri vaši naložbi.

Različne lokacije

Na naložbo lahko vplivate z velikostjo: zgradite majhen
lokal, veliko kavarno z restavracijo ali pa drive-thru restavracijo. Ne bomo postavljali omejitev!

Kaj spada zraven?

Znanje

Pri franšizah je najpomembnejše znanje, ki je dokazano in vam pomaga, da se osredotočite na najpomembnejše obveznosti. Ne samo znanje o tem, kako speči kruh, organizirati
osebje ali zagotoviti dobre storitve za stranke. Vse to mi že vemo in svoje znanje, ki smo ga pridobivali in razvijali 50 let, bomo z veseljem delili!

Usposabljanje in orodja

Koncept franšize sestavljajo številna orodja in usposabljanje vas pripravi na vse vidike poslovanja ter zagotovi popoln pregled. Spletni
videi in priročniki usposabljajo zaposlene, sistem poročanja zagotavlja poslovne rezultate, podatkovna zbirka pa omogoča povezanost z restavracijo vsako uro vsakega dne. Ponujamo pa še več!

Marketing

Pomemben del našega znanja je oglaševanje. Ta kreativen del vas bo vključil v lokalno
skupnost za doseganje novih strank. Naša marketinška skupina je pripravljena preučiti vaše ideje in ugotoviti, kaj bo delovalo! Nacionalno oglaševanje pripomore k ozaveščenosti o znamki in privabi več strank v vse restavracije.

Podpora

Nekatere restavracije so odprte brez prestanka in tudi naša podpora nima omejitev. Franšizorju je vedno na voljo nekdo, na koga se v dvomih lahko obrne. Terenski svetovalec vas bo vsak mesec obiskal in predstavil možnosti za izboljšave, naša lokalna pisarna pa lahko reši težave. Delamo preko meja in zunaj delovnega časa.

Kaj spada zraven?

Vodite svojo restavracijo

Franšiza je enaka dejavnost kot vse druge in vi boste lastnik. Ta odgovornost vam bo dala zagon, da boste restavracijo vodili v skladu z najvišjimi standardi, in priložnost da rastete znotraj družine SUBWAY. Nikoli ne pozabite na našo podporo, vendar svoje podjetje obravnavajte, kot svojo naložbo in svoj posel!

Strast in trdo delo

Lastniki naših franšiz nimajo omejitev pri tem, koliko časa preživijo v restavracijah. Pomembni so rezultati, ki jih vi in vaša ekipa dosežete na poslovnem področiju. Če strastno zaupate v izdelek, boste to lahko preprosto prenesli na vašo ekipo in se osredotočili na dejavnosti vodenja in na rast svojega podjetja.

Začetni vložek

Vsaka franšiza bi morala zmanjšati tveganje naložbe. SUBWAY vam bo pomagal z izbiro najboljšega kraja, opreme, postavitve in strategije, kako privabiti stranke v restavracijo. Vaša naložba bi morala biti varna. Naši franšizorji ne sprejemajo odločitev brez poslovnega načrta in ustrezne priprave.

Uživajte v zaslužku

Namen posla je v tem, da zadovolji vaše potrebe po zaslužku. Pred odprtjem restavracije SUBWAY boste dobro pripravljeni na morebitno spreminjanje poslovanja. Skupaj lahko z najboljšimi orodji dosegamo naše cilje. Podjetje SUBWAY ne bo na noben način omejevalo vašega poslovanja!

Želite izvediti več? Prenesite si prospekt o franšizah Subway!

Hočem prenesti prospekt